Interiér

Chystáte rekonstrukci a nevíte co s interiérem? Třeba Vám pomůže náš článek.

Téma bydlení - co je dnes žádané?

Dnes se stále častěji setkáváme s tím,

že jsou upřednostňovány moderní interiéry.

Což může být skvělé vodítko pro každého, kdo pronajímá.

Chcete-li aby Váš byt byl mezi nejlepšími v nabídce?

A tím jste si ho mohli parádně nacenit?

Zvolte moderní interiér, který propojuje funkčnost s elegancí a s jednoduchým designem.

Máme pro Vás pár tipů jak na to ?

 

Začněme s barvami ?

V moderním interiéru najdeme základní barvy v neutrální barevné paletě - bílá šedá, hnědá a černá. Díky nim docílíme čistého nadčasového a vzdušného dojmu z prostoru. V této neutrální paletě pak vzniká možnost pro výrazné duše, které zde mohou použít výrazné barevné prvky a nebo, když se prostoru chopí kliďas, může zůstat i nadále v čistém minimalismu.

 

Vybavení nábytkem ?

Určitě je vhodné zvolit jednoduché linie bez zdobení. Za materiál můžeme zvolit kov, nerezovou ocel nebo mosaz v kombinaci se sklem. Díky nim získává interiér na eleganci a lesku.

Pokud se do bytu nastěhuje emoční rodina, mohou zde krásně použít své rodinné fotografie a snímky z cest ve výrazných rámečcích a přitom zůstane dojem z prostoru čistý a uklizený. Doporučujeme vhodně zvolit úložné prostory, které každému členu domácnosti pomohou udržovat předměty organizované a uklizené.

 

Světlo v bytě ?

V moderních bytech je vhodné použít skrytá LED osvětlení která mění barvu a tím umožňují nastavit různé atmosféry v různých intenzitách. Je také možné použít výrazné moderní lustry čímž získáváme centrální body v místnostech a nebo se dají využít stojací lampy v konkrétních oblastech bytu které chceme osvětlit. V případě nájemních bytů doporučujeme univerzální osvětlení u stropu, co nejméně svěšené do prostoru.

 

#modernibyt #pronajembytu #interier

 

Další realitní informace najdete na našem facebooku.

 

Datum publikace článku: 27.11.2023